Protectia datelor

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre.

Vom aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detinem controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dvs. personale este o preocupare majora a noastra, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. in cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Societatea CAMPION SPORT SRL., cu sediul in Bucuresti, str. Stupilor nr. 3, Bloc A13, Ap. 4, Parter, Sector 4, Cod 041694, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/8644/2004, avind Codul de Identificare Fiscala (CIF): RO16465606. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs. cu caracter personal.
Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati
Responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail office @ campionsport .ro

Tipul de date cu caracter personal prelucrate, cat timp le pastram si care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii;
Campion Sports&Media (CSM) colecteaza numai informaţii personale în conformitate cu legile aplicabile. Situatii in care colectam si procesam date cu caracter personal:

Daca se inregistreaza o cerere pentru un proiect special prin formularul de contact;
- date colectate: nume, prenume, telefon, e-mail
- motivul stocarii : pentru a putea transmite oferta de pret si pentru a raspunde solicitarilor privind oferta trimisa
- durata pastrarii: 1 an

Colectare cookie-uri

_icl_current_language ro
- stocate in browserul vizitatorului
- nu necesita accept expres din partea vizitatorului
- motivul stocarii : pentru a putea afisa continutul in limba dorita (engleza sau romana)
- durata pastrarii: pe durata sesiunii

wordpress_c847a386b45cb77b33a929b185b6643d
%7C1529530343%7Cd64d45bc440a77bebef5fcb23832570c
- stocate in browserul vizitatorului
- durata pastrarii: pe durata sesiunii

wordpress_logged_in_30c77c639abbd3cf9021d5567c4e054e
%7C1529530234%7C77fcca3c3d43bb9c27f816dc95c63ba4
- stocate in browserul vizitatorului
- durata pastrarii: pe durata sesiunii

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Transmitem sau oferim acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de hosting
In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Persoane care au acces in site si modul in care proceseaza datele
Simona Gabriela Buzatu, de la Artvisiona, cu rol de webmaster, denumit operator
Mxhosting cu rol de gazduire hosting, denumit imputernicit.

Stocarea datelor online

Fisierele websiteului si baza de date sunt gazduite de MxHost in centrul de date GTS Telecom Cluj-Napoca si M247 Bucuresti; datacentere nivel tier III conform Uptime Institute. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal
Stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.
Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.
Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.
Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:
Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului dvs.
Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.
Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.
Restrictionarea prelucrarii datelor. Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
• acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse;
• sau acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
• v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.
Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:
• avem consimtamantul dvs.;
• sau pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta;
• sau pentru a proteja drepturile Campion Sports&Media (CSM) sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor. Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:
• prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs;
• si prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opozitia. Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.
De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate. Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:
• produce efecte juridice cu privire la dvs.;
• sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.
Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:
• ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
• este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau
• se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Plangeri. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. in Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Fara a va afecta dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.