Media

Campion Sports & Media ofera servicii si echipamente pentru productia/industria de televiziune: grafica de difuzare, vizualizarea datelor statistice pentru jocuri sportive in timp real, difuzarea pe TV a mesajelor de pe retelele de socializare, play-out pentru productii/transmisiuni sportive in direct, stiri si emisiuni diverse (sport, divertisment, muzicale, etc.)

Social TV

CSM ofera in premiera in Romania serviciul Social TV, in parteneriat cu firma never.no.

Social TV face posibila interactivitatea dintre posturile de televiziune si telespectatori prin intermediul retelelor sociale:  Facebook, Twitter, Google+, Instagram, etc, prin internet (e-mail) si retelele de telefonie mobila (SMS), utilizind PC-ul, laptopul, tableta sau smartphone-ul.

Social TV se implementeaza printr-o platforma, Interactivity Suite, care leaga tehnologia TV de mediul digital extern.

Din fata calculatorului, laptopului, folosind tableta sau telefonul inteligent, telespectatorii pot comenta astfel in direct subiectele emisiunii TV preferate, pot raspunde la sondaje de opinie, pot vota pe un subiect dat, pot participa la concursuri sau pot intra in direct cu vedetele preferate.

De asemenea, telespectatorii pot interactiona cu reclamele, prin site-urile de socializare, devenind actorii principali ai pauzelor publicitare.

Daca sunteti post de televiziune sau agentie de publicitate, Social TV ceea ce va trebuie pentru a atrage telespectatorii/consumatorii si pentru a obtine noi venituri. Prezentarea serviciului Social TV o puteti descarca mai jos.

descarca

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Grafica virtuala de accesorizare meciuri de fotbal

“Noi facem jocul frumos, mult mai frumos!”

Campion Sports & Media ofera la cheie serviciul de accesorizare grafica virtuala pentru meciuri de fotbal transmise in direct.

Insertiile virtuale posibile sunt:

 • linii de offside
 • distantele la poarta si la zid
 • afisarea scorului pe terenul de joc
 • afisarea siglelor echipelor pe terenul de joc
 • afisarea vitezei mingii
 • efect virtual de ecran LED (tabela de marcaj)

Mai multe detalii tehnice aflati descarcind prezentarea completa, de mai jos.

descarca

Pentru oferta concreta, va rugam sa ne contactati.

Grafica virtuala TV

CSM ofera posturilor de televiziune si firmelor de productie TV cea mai avansata si usor de utilizat, solutie de grafica virtuala. Folosind echipamente de ultima generatie, putem insera grafica virtuala 2D, 3D sau animatii la orice emisiune de studio sau transmisie exterioara live.

Facilitati ale sistemului:

 • nu nesesita senzori speciali de camera, iar calibrarea este rapida
 • se bazeaza pe prelucrarea digitala a imaginii si utilizeaza numai semnalul de intrare pentru a calcula miscarile in timp real ale camerei
 • la utilizarea downstream, folosind modulul “ancora de urmarire” poate detecta taieturile de cadru si adapteaza automat grafica virtuala la scena respectiva
 • poate insera grafica statica sau animata 2D sau 3D, obiecte 3D sau semnal video de la alta sursa
 • latenta scazuta de numai 3 cadre de la intrarea semnalului live pina la iesirea avind grafica virtuala plasata

Pe linga insertia virtuala propriu-zisa, putem creea grafica 2D sau 3D. Rezultatele sunt spectaculoase si cu siguranta vor fi remarcate de telespectatori:

 • studiouri si decoruri virtuale
 • scene animate,
 • obiecte si personaje 3D
 • grafice diverse, etc.

Sisteme grafice pentru analiza tactica

CSM ofera pentru talk-show-urile de analiza sportiva cel mai simplu de utilizat sistem de analiza tactica a jocurilor: fotbal, baschet, handbal, volei, rugby, tenis, etc.

Comentatorii pot analiza fazele in cel mai scurt timp de la producerea lor, practic in numai citeva minute.

Denumit Paint – Sports Telestator si produs de ChyronHego, sistemul are o interfata prietenoasa si intuitiva, care face uitata “frica” de tehnologie. Datorita simplitatii si eficientei sale, “instrumentul de analiza” poate fi utilizat de orice personaj aflat in fata camerei sau de producatorii din regie. Poate fi comandat cu un touch-screen/tableta si jog-shuttle, iar totul pare…o joaca de copii.

Paint dispune de numeroase instrumente de grafica virtuala de evidentiere pe imaginea TV (telestation) a momentelor cheie ale jocurilor sportive. Se seteaza in doar citeva minute si poate fi utilizat atit in studio, cit si in transmisiile exterioare. Are facilitati precum: “chroma keyer”, un puternic motor pentru grafica de urmarire, lupa pentru surprinderea detaliilor din imagine, instrumente de desenat si evidentiat si multe altele. Sistemul poate fi utilizat chiar in timpul jocurilor de fotbal, pentru a da reluari cu “grafica tactica”. Prin extensie, facilitatile sale sunt utile pentru explicarea cu ajutorul graficii “suprapuse” a evenimentelor surprinse in orice imagine.

Pentru orice alte detalii despre Paint – Sports Telestator, va rugam sa ne contactati.

nodelete

Ecrane tactile TV

Intr-o vreme in care toti “butonam” telefoanele mobile sau tabletele printr-o simpla atingere, noi aducem aceasta tehnologie si in televiziune. CSM poate furniza posturilor TV, aplicatii pentru ecrane senzitive (touch-screens) destinate emisiunilor de studio.

Gata cu: “Rugam regia sa mai dea odata faza …”, acum prezentatorii sunt la putere! Au totul a indemina, devenind “dirijorii” emisiunii. Ei pot lansa imagini din alte surse (transmisiuni exterioare cu reporterii aflati in diverse locatii) si/sau grafica informativa: tabele, harti, histograme, toate 2D sau 3D.

Touch-screen-urile reprezinta ultima moda in materie de studiouri TV. Ele aduc dinamica emisiunilor de sport, stiri, rubrici meteo, economice, electorale, etc. si atrag atentia telespectatorilor.

CSM alaturi de ChyronHego va ofera solutii trouch-screen personalizate. Utilizatorii vor beneficia de un SDK (software development kit) cu care isi pot crea propriile aplicatii. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Vinzari echipamente grafica TV - ChyronHego

Campion Sports & Media este partenerul in Romania al companiei americane ChyronHego, cu sediul la New York.

ChyronHego un lider global in domeniul graficii de televiziune si vizualizarea datelor in timp real. Compania ofera o gama larga de echipamente, solutii si servicii pentru transmisiuni directe, stiri si productii sportive:

 • echipamente si solutii pentru creatia, difuzarea si managementul graficii de televiziune
 • branding de post (canal) TV
 • solutii de grafica senzitiva (touch graphics)
 • sisteme “telestation” (interventia grafica a utilizatorului pe imaginea TV)
 • grafica virtuala
 • urmarirea jucatorilor in timp real

Oferta completa a companiei ChyronHego o puteti vedea vizitind siteul www.chyronhego.com.

Pentru detalii privind echipamentele ChyronHego si programarea de sesiuni demonstrative cu acestea, va rugam sa ne contactati.

Inchirieri echipamente si facilitati de televiziune

CSM poate inchiria posturilor TV:

 • camere video cu operatori
 • car TV
 • DSNG
 • studiouri TV

Productie emisiuni radio-TV

In curind…

nodelete

Vinzari si distributie drepturi media

In curind…

nodelete

New media

In curind…